Onat Oto Kiralama

Konak Rent A Car

Konak İzmir oto kiralama yapılabilecek en güzel yerlerdendir. Seyahatinizi rahat bir şekilde geçirmek için hemen şimdi rezervasyonunuzu yapın.

Konak, İzmir ili içerisinde yer alan merkez ilçedir. Kuzeyinde İzmir Körfezi ve Bayraklı, doğusunda Bornova, güneyinde Buca ve Karabağlar, batısında Balçova ilçeleri bulunmaktadır.

Konak, İzmir’in kültür, sanat ve eğlence merkezi olması nedeniyle yerli ve yabancı tüm turistlerin uğrak yeri durumundadır. Özellikle Kemeraltı Çarşısı İlçe ekonomisine ve İzmir’in tanıtımına önemli katkılar yapar. Yine Konak ilçesinde bulunan antik Smyrna kentinin Romalılardan kalma Agora ören yeri turistlerin ziyaretine açıktır. Konak ayrıca başta Karşıyaka gelmek üzere, İzmir’in diğer iskeleleri ile denizden bağlantıyı sağlayan Konak İskelesi ve Konak Meydanı ile de ünlüdür. Konak sahil yolu, yürüyüş parkurları özellikle hafta sonları bütün İzmirlilerle dolup taşar.Dolayısıyla İzmir’e gelip Konak ve çevresinde gezmemek olmaz.Gezerken rahat seyahat imkanı olması için araç kiralamak gerekir. İzmir araç kiralama firması olan Onat Oto Kiralama işte bu noktada imdadınıza yetişiyor.Hem kaliteli hem de ekonomik hizmet almak isteyenlerin tercih ettiği firmamıza, internet üzerinden ya da çağrı merkezimizden ulaşarak rezervasyon yapabilirsiniz.

Bir sonraki seyahatinizde araca mı ihtiyacınız var? Araba kiralama, seyahat ederken size özgürlük ve esneklik kazandırabilir ve dünyanın bazı yerlerinde dolaşmanın tek yolu bu olabilir. Ancak kiralık bir araç, seyahatinize zorluklar da ekleyebilir – en iyi fiyatı bulmaya çalışmak veya tam olarak hangi sigorta seçeneklerini seçtiğiniz gibi. Paradan tasarruf etmek, kiralık araç sözleşmenizi anlamak ve araç kiralamayla ilgili sorunları önlemek konusundaki pratik ipuçlarımızı aşağıda okuyabilirsiniz.

Aracın Seçimi Ne tür bir araca ihtiyacınız olacağı konusunda dikkatlice düşünün. Çocuklarla seyahat ediyorsanız veya vitesli bir araç istiyorsanız, büyük bir sedan araç tercih edebilirsiniz. Sadece kira ücreti ve benzin tutarından tasarruf etmek istiyorsanız, mevcut en küçük modeli seçmek sizin için mantıklı olacaktır. Belki de çevreye dost bir şeyler arıyorsunuz. Birçok araç kiralama şirketi şimdi hibrid araçlar sunuyor. Düz vites kullanamıyor musunuz? Otomatik vitesli bir araç tercih edin.

Konak İzmir oto kiralama yapılabilecek en güzel yerlerdendir. Seyahatinizi rahat bir şekilde geçirmek için hemen şimdi rezervasyonunuzu yapın.

    Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

    ADDRESS

    63739 street lorem ipsum City, Country

    PHONE

    +12 (0) 345 678 9

    EMAIL

    info@company.com